Image Alt

Ученици о школи

Наша школа ЕТШ Мија са пажњом је пратила утиске ученика и њихових родитеља.

Поносни смо на оно што су рекли о школи:

Ученици имају прилику да стекну практично знање

Како ми је један син на крају трећег разреда, веома смо задовољни јер деца имају прилику да стекну практична знања из области информационих технологија која могу применити у свакодневном животу али која су добра основа за будућност. Такође сарадња са наставницима и управом школе је одлична јер су сви веома сарадљиви и приступачни.

отац ученика трећег разреда
Милорад

Најважније ми је да су деца у школи безбедна

Моја старија ћерка је завршила пре две године, друга похађа трећи разред у школи "Мија Станимировић", задовољна сам целокупним односом школе према ученицима и родитељима али најважније и је да у школи нема вршњачког насиља и да сам сигурна да ми је дете у школи безбедно.

мама ученице трећег разреда
Јелена

Наша школа пружа могућност за развијање креативности и подстицај талената који нису из света електронике или програмирања

Ми ученици у ЕТШ "Мија Станимировић" имамо мноштво креативних секција: спортска, драмска, рецитаторска, новинарска, музичка са хором, мултимедијална, шаховска... Негујемо таленте. Наша школа није само образовна установа са секцијама из области електротехнике и програмирања.

ученица трећег разреда
Петра

У Мији откривамо нови свет - Aurduino UNO

Члан сам секције за роботику. Током секције сам користио Aurduino UNO микроконтролере и Rev Robotics платформу за робота. Рампу за хитне службе, заједно са екпиом, представили смо на такмичењу ,,Галаксија Куп". Саму рампу смо направили уз помоћ микроконтролера. Остварили смо веома запажене резултате и стекли нова пријатељства.

ученик трећег разреда
Лазар

У овој школи негују се ваннаставне активности

Одушевило ме је то што је однос између ученика и наставника другачији, привржени су ученицима. Мени, као спортисти, то је веома битно. Школа прати интересовања сваког ученика понаособ. Нове технологије које се користе у нашој школи су корисне, пружају нови начин учења и брже учење. Стекао сам много другова сличних интересовања.

ученик трећег разреда
Михајло

Једва чекам септембар да кренем у школу

Часови су веома занимљиви и интерактивни, професори су непосредни у приступу и комуникацији са ученицима. Управо то ову школу разликује од других.

ученик четвртог разреда
Вељко

Неке ствари у животу немају цену

Задовољни смо школом, условима у њој, третманом и приступом. Мој Андреј је нашао себе у овој школи што се тиче занимања и другова са којима је сада нераздвојан. Једноставно, неке ствари у животу немају цену.

мама ученика другог разреда
Ивана

У Мији подржавају и цене наше спортске активности

Бавимо се између осталог и стонимтенисом, много тренирамо и често идемо на такмичења, па нам је важна подршка и разумевање школе. Напредујемо и у спорту и учењу. Када се уђе у Мију, одмах приметите другачију атмосферу и приступ наставника. Наставник није само наставник него и ментор, који нас подржава. Највише нам се свиђа што се све ради на другачији, занимљивији начин.

сребрни стонотенисери
Алекса и Вук
Погледајте видео

Ученици о школи